Syng med

KorNucopia optager enkelte nye medlemmer ved sæsonstart i januar 2022

 

Syng med
Syng med i KorNucopia

Vi er som udgangspunkt fyldt godt op i alle stemmegrupper, men har plads til enkelte nye gode og sikre korstemmer, primært basser og alter – og gerne yngre stemmer.

Vi har allerede en stor herregruppe, men kunne godt tænke os at udvide især basgruppen med et par gode herrestemmer. Endvidere vil vi gerne supplere vores damestemmer med et par stærke alter. Så er du en erfaren korsanger med en god og sikker stemme, er her muligheden for at blive en del af vores dejlige kor.

Koret er voksent med medlemmer i alle aldre. Repertoiret er varieret, både det sjove og det mere seriøse, og omfatter alt fra klassisk, visearrangementer til rytmisk. Hver sæson rundes af med koncerter, som du forventes at deltage i.

Vi sætter det sociale samvær højt og har en hyggelig stemning i koret. Vi hygger bl.a. med snak, kaffe og kage i pauserne, cafébesøg, julefrokost og sommerfest. Men vi vil også gerne udvikle vores korsang, så vi forventer, at du vil prioritere koret og vores øvegange, når først du er medlem.

Der vil (alt efter antallet af interesserede) være mulighed for at komme og deltage i de to første øveaftener i begyndelsen af sæsonen,  så du kan se, hvem vi er – og omvendt. En af de første gange (normalt anden øveaften) i sæsonen vil vores dirigent – under hensyntagen til korets stemme- og aldersfordeling mv. – afholde en lille, uformel stemmeprøve for dem, der er interesseret i at blive optaget i koret.

Du er velkommen til at kontakte vores formand Tina Benn (formand@nucopia.dk) eller næstformand Mette Wulff (mette@nucopia.dk) for yderligere oplysninger.

Hvis du er interesseret i at synge med i KorNucopia, bedes du udfylde følgende formular (husk at anføre alder og at fortælle om tidligere korerfaring). Dine personoplysninger er til midlertidigt brug ved sæsonstart og vil blive slettet en måned efter sæsonstart.

    Ønsker du efter besøg og samtale med dirigenten at blive medlem af KorNucopia bedes du udfylde vores Indmeldelsesblanket.